ORTHOMOL NATAL

5.499,00  RSD (sa PDV-om)
Besplatna isporuka

Opis

Orthomol® Natal je dodatak ishrani za žene prije, za vreme i posle trudnoće sa vitaminima, mikronutrijentima i antioksidansima, kao na primer folnom kiselinom, jodom, gvožđem, magnezijumom i kalcijumom, te specijalnim omega-3 masnim kiselinima, posebno DHA, kao i probiotikom.

Kako se uzima Orthomol® Natal?

Rastopiti sadržaj jednog paketića (=dnevna doza) u 100 do 150 ml negazirane vode ili voćnog soka i popiti za vreme ili nakon obroka. Kao dodatak crveno-smeđoj kapsuli (omega-3 masne kiseline, vitamin E, elementi u tragu) uzeti i belu kapsulu sa probiotskim kulturama. Dnevna doza se može podeliti na više obroka.Koja su nutritivna svojstva i karakteristike mikronutrijenata koji se nalaze u sastavu preparata?

  • Antioksidansi, kao što su vitamin C, vitamin E, beta karoten i elementi u tragu cink i selen pomažu funkciju imunog sistema.
  • Folna kiselina i vitamin B12 podupiru rast ćelija i neophodni su za optimalni razvoj.
  • Jod i selen su važni za funkciju štitne žlezde.
  • Gvožđe, folna kiselina i vitamin B12 pomažu stvaranje krvi.
  • Kalcijum, vitamin D i vitamin K su neophodni za razvoj skeleta. Kalcijum je takođe važan za majčino mleko.
  • B-vitamini daju podršku metaboličkim funkcijama kod majke i deteta.
  • Omega-3 masne kiseline su važne za razvoj mozga i vida kod deteta.
  • Probiotici jačaju imuni sistem i reguliraju rad creva.

Koliko dugo treba uzimati Orthomol® Natal?

Ishrana pre, za vreme i posle trudnoće igra ključnu ulogu u razvoju vašeg deteta. Takođe, za vreme dojenja je važna ishrana bogata mikronutrijentima, kako bi vašoj bebi preko mleka omogućili važne hranjive sastojke za život i rast. Uzimanjem Orthomol® Natal možete pomoći sebi i vašoj bebi za vreme trudnoće i dojenja i osigurati nadopunu ishrane sa mikronutrijentima. Orthomol® Natal ima vrlo korisno dejstvo i pre nastupanja trudnoće, odnosno kada postoji želja za decom. Preporučuje se redovna upotreba na duži period, pre svega zbog činjenice da naše telo ima dnevne potrebe za mikronutrijentima.

PAKOVANJE: 30 dnevnih doza po 14 g granulata i 3 kapsule (1,6 g) = Ukupna masa 468 g

Informacije

Kategorije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.