PARODONTAX TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA

 699,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Problemi sa desnima se mogu ispoljiti kada se plak nagomilava na, oko i između vaših zuba. Ako ga ne uklonite tokom pranja zuba, on može izazvati bolest desni.

Parodontax tečnost za ispiranje usta ima specijalnu formulaciju koja sprečava pojavu problema sa desnima, kada se koristi uz pranje zuba dva puta dnevno. Ona klinički dokazano uklanja bakterije plaka i sprečava dalje nagomilavanje.

Ona takođe ne sadrži alkohol, ali sadrži fluorid, tako da je možete koristiti svakodnevno i tako sačuvati zdravlje vaših desni i održati svež dah.

Ispirajte usta sa 10ml parodontax® tečnosti za ispiranje usta jedan minut, a zatim ispljunite. Nikako ne gutajte tečnost i ne ispirajte vodom. Upotpunite vašu oralnu negu sa parodontax® Fluoride zubnom pastom i parodontax® četkicom za zube kako biste održali zdravlje vaših zuba i desni.

Parodontax tečnost za ispiranje usta nije pogodna za decu mlađu od 12 godina. Ako dođe do pojave iritacije, odmah prekinite sa korišćenjem i konsultujte se sa medicinskim stručnjakom ako osetite svrab, otok u ustima ili na licu, ili imate poteškoća sa disanjem

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.