PARODONTAX ULTRA CLEAN pasta za zube

 399,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Zdrave desni ne krvare, tako da ako primetite krv prilikom pranja zuba ili čišćenja koncem, to može biti simptom bolesti desni. Ako ga ne lečite, problem može postati ozbiljniji i prouzrokovati zadah iz usta, crvene ili otečene desni, povlačenje desni, pa čak i gubitak zuba.

Zbog toga je neophodno da preduzmete konkretne korake povodom krvarenja desni.

Fizičkim uklanjanjem nagomilanih bakterija plaka duž linije desni, parodontax® pasta za zube pomaže u stvaranju čvrste veze između desni i zuba, čineći je 4X EFIKASNIJOM od obične zube paste u uklanjanju glavnog uzroka krvarenja desni. Kada je koristite dva puta dnevno, klinički dokazano pomaže u sprečavanju krvarenja desni.

parodontax® zubna pasta sadrži najmanje 1400ppm fluorida*, natrijum-bikarobnat kako bi pomogla u uklanjanju plaka i održavanju čistoće usta, kao i kombinaciju biljnih ekstrakata koja joj daje jedinstveni ukus. Možda će vam biti potrebno neko vreme da se naviknete na ukus, ali većina ljudi se brzo navikne na njega i nakon toga uživa u osećaju čistoće koji pruža. Svakodnevnim korišćenjem, ona održava zdravlje zuba, čvrstoću zuba i svež dah.

Paradontax Ultra Clean zubna pasta uklanja bakterije koji čvrstinu zuba i ostavlja svež ukus u ustima.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.