PELENE BAMBO 1 2-4kg 22kom

 499,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Eko pelene za decu iz Danske!

BAMBO Nature je pelena sa Eco sertifikatom i po ne škodljivosti najbliža je platnenim pelenama.

Bambo Nature pelene su sertifikovano eko- i skin friendly. Dermatološki su testirane, ne sadrže parfeme, parabene, losione, konzervanse i druge štetne sastojke koji mogu izazvati alergiju, iritaciju ili pelenski osip. Nisu beljene hlorom niti štetnim izbeljivačima.

Ukoliko je beba rođena sa težinom preko 3kg može da počne da koristi pelene veličinu 2. Za bebe koje su rođene sa težinom oko 2 -3 kg preporučujemo veličinu 1. Za prevremeno rođene bebe preporučujemo veličinu 0.

Pelene su ultra mekane i ultra elastične za savršenu udobnost i pristajanje. Poseduju ultra apsorbujuće kanaliće za upijanje tečnosti što dodatno smanjuje rizik od pelenskog osipa.
Novi indikator vlažnosti omogućava lakšu proveru popunjenosti pelene- promenom boje signalizira kada je pelenu potrebno zameniti. Pelena se menja uglavnom nakon svakog podoja jer beba tada “isprazni” creva. Kasnije kada stignete do pelene veličine 4 kada beba dobije 6-7 kilograma na težini, onda se broj pelena smanji na 4-6 komada dnevno, tako da Vam jedno pakovanje izdrži do pola meseca.

BAMBO pelene za bebe su proizvedene u Danskoj po najstrožim Nordijskim kriterijumima kvaliteta!

Kad je u pitanju vaše dete, samo najbolje je dovoljno dobro. Zato su naši proizvodi za bebe i decu eco- i skin-friendly i ne sadrže štetne sastojke, dodatke, parfeme i boje.

Siguran izbor za vaše dete i životnu sredinu - Because you care

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.