PRO-VISIO 60+30 TABLETA

 2.160,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Pro-Visio tablete Dodatak ishrani, na bazi svojstava luteina i zeaksantina sa dodatkom ekstrakta borovnice, vitamina E i minerala selena.

Selen i vitamin E doprinose odbrani ćelija od oksidativnog stresa. Očuvanje vida je neophodno za dobar kvalitet života. Jasan vid, razlikovanje boja, prilagođavanje oka na svetlost i mrak, percepcija okolnih nadražaja omogućeni su složenim metaboličkim procesima u oku. Pod uslovom da su oku obezbeđeni hranjivi sastojci. Kako organizam ne stvara ove supstance one se unose samo pravilnom ishranom. Ako vašim načinom ishrane ne unosite dovoljno neophodnih sastojaka, vaše oko je izloženo riziku. Sa godinama povećava se rizik a funkcije oka prirodno se umanjuju. Veza između funkcionisanja oka i dodataka ishrani je jasna: primena prirodnih proizvoda obezbeđuje zaštitu oka i poboljšanje vida.

ProVisio sadrži esencijalne supstance za pravilno funkcionisanje oka.

Kako Pro-Visio deluje?

Svetlost stimuliše senzorne ćelije u mrežnjači oka. Informacija se prenosi do mozga i vi shvatite da vidite. U ćelijama mrežnjače, kao posledica ove reakcije, ostaju veoma reaktivni slobodni radikali. Ukoliko se brzo ne razgrade izazivaju prerano staranje senzornih ćelija ili, u najlošijem slučaju, gubitak vida. Telo poseduje sopstveni antioksidativni sistem za borbu protiv slobodnih radikala. Ipak, da bi sistem funkcionisao potrebni su mu esencijalni dodaci ishrani. ProVisio, u jednoj tableti, sadrži dnevnu dozu supstanci neophodnih oku.

Kome je Pro-Visio namenjen?

Pogodan je za starije osobe u prevenciji i smanjenju nastanka rizika kod promena u oku uslovljenih starenjem, kada može doći do propadanja žute mrlje i gubitka vida. Takođe je namenjen očima koje su napregnute – stres od zračenja kompjuterskih monitora, TV ekrana. Mogu ga upotrebljavati deca starija od 15 godina.

Kako koristiti Pro-Visio? Uzmite samo jednu tabletu dnevno. Nemojte da je gutate. Otopite je u ustima kao bombonu sa ukusom sveže borovnice. Da bi se postigla zasićenost organizma neophodnim sastojcima poželjno je uzimati Pro-Visio najmanje 3 meseca. Pogodno za dugotrajnu upotrebu. Proizvod nije namenjen za decu mlađu od 15 godina. Ne sadrži sredstva za konzervisanje, saharozu ni mlečni šećer.

Informacije

Kategorije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.