RHINOSINN SPREJ ZA NOS

 649,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

RHINOSINN® za bolju prohodnost disajnih puteva, izotonični rastvor za nos, u spreju.

RHINOSINN® se koristi za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.

RHINOSINN® sadrži etarska ulja i tinkture šest različitih biljaka čiji aktivni principi imaju dokazanu efikasnost kroz brojne studije, a njihovo delovanje se ispoljava kroz sledeće efekte koje postižu u sinergiji: • Smanjuju zapušenost nosa (Oleum Eucalypti, Oleum Menthae piperitae) • Sprečavaju rast i razvoj patogena (Tct. Calendulae, Oleum Abietis, Oleum Eucalypti, Tct. Echinaceae) • Stimulišu regeneraciju sluzokože nosa (Oleum Hippophaes, Tct. Calendulae)

Način upotrebe: Promućkati pre upotrebe! Skinite poklopac spreja, prvi put usmerite raspršivač od sebe i pritisnite do kraja mehanizam spreja 2 do 3 puta – dok proizvod ne počne da izlazi u kontinuitetu. Važno je da se proizvod aplikuje na bočne strane nazalnih prolaza. Odrasi: Uprskati 1 do 2 puta u svaku nozdrvu, ne više od jednom na sat. Deca od 3 godine i starija: Uprskati 1 put u svaku nozdrvu, ne više od jednom na svaka 3 sata.

SAMO ZA NAZALNU UPOTREBU!

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.