SERAPINN 30 KAPSULA

1.990,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

SERAPINN je proteolitički enzim koji se u svetu koristi više od trideset godina. SERAPINN® ima visoko izraženu enzimsku aktivnost uključujući snažno antiinflamatorno, antiedematozno, mukolitičko i fibrinolitičko dejstvo.

Zašto SERAPINN?


  • Snažan efekat na razlaganje bradikinina – ublažava bol razlažući bradikinin, supstancu poznatu kao medijator bola.

  • Uklanjanje zapaljenskih otoka – smanjuje nastanak zapaljenskih otoka poboljšavajući otežanu cirkulaciju u žarištu zapaljenja. SERAPINNblokira oslobađanje amina koji prouzrukuje bol u zapaljenom tkivu, ispoljavajući antiinflamatorno dejstvo.

  • Izraženo fibrinolitičko delovanje – dovodi do razlaganja fibrina i fibrinogena bez merljivog dejstva na albumine i druge proteine u organizmu čoveka.

  • Pospešuje razvodnjavanje i eliminaciju šlajma, gnoja i krvnih podliva (hematoma) – ubrzava uklanjanje šlajma, gnoja i krvnih podliva rastvarajući i razvodnjavajući stvoreni mukus kao i fibrinske naslage.

  • Poboljšava dejstvo antibiotika – povećavajući njegovu koncentraciju u žarištu infekcije.
Odlična podnošljivost SERAPINN® kapsula zahvaljujući DRcaps™ – bez gastričnih tegoba

DRcaps™ kapsule su napravljene sa inovativno formulisanom hipromelozom (HPMC) koja je rezistentna na kiselinu u želucu, jako se sporo razlaže i omogućava da sadržaj kapsule ostane netaknut  u toku svog prolaska kroz želudac.

Kako se koristi?

1-2 kapsule dnevno sa oko 200ml vode. SERAPINN® uzimati 1 sat pre obroka ili dva sata posle obroka. Ako se koristi 1 kapsula dnevno duže od 4 nedelje ili 2 kapsule dnevno duže od 7 dana potrebno je konsultovati zdravstvenog radnika. Nije namenjeno trudnicama, dojiljama i deci.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.