SIDERAL ORO 20 KESICA

1.849,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Sideral ORO je dodatak ishrani koji sadrži gvožđe u vidu Sucrosomial® Iron (Sideral® r.m.), vitamin C i vitamine B grupe. Koristi se u slučaju nedostatka ili povećane potrebe za unosom gvožđa ili vitamina C ili B grupe. Namenjen je deci stariroj od 3 godine i odraslima.

Gvožđe (Sideral® r.m.) je obloženo Sucrosomial® tehnologijom tako da prolazi netaknuto kroz želudac i direktno se resorbuje u tankom crevu. Na taj način se štite sluzokoža usta i gastrointestinalna sluzokoža od iritacija. 

Vitamini B1, B6, B12 i niacin doprinose normalnoj psihološkoj funkciji. Vitamini B1, B2, B6, B12 i niacin doprinose održavanju normalnog energetskog metabolizma i normalnom  funkcionisanju nervnog sistema. Vitamini B2, B6, B12 i niacin doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin C povećava apsorpciju gvožđa, doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnom funkcionisanju nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpljenosti, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Pantotenska kiselina doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnoj mentalnoj sposobnosti.Folati doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom stvaranju krvi, normalnoj funkciji imunskog sistema. Biotin doprinosi održavanju normalnog energetskog metabolizma, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnom funkcionisanju nervnog sistema. 

Sastav:

1 kesica sadrži:

 - Gvožđe - 12mg

 - Vitamin C  - 48mg

 - Niacin - 48mg

 - Pantotenska kiselina - 6mg

 - Vitamin B6 - 1,4mg

 - Vitamin B2 - 1,4mg

 - Vitamin B1 - 1,1mg

 - Folna kiselina - 200µg

 - Biotin - 50µg

 - Vitamin B12 - 2,5µg

Uputstvo za upotrebu: 1 dnevno, sadržaj jedne kesice direktno rastvoriti u ustima. 

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.

A
Anamarija Nikolin Komlenić
31 jan
Odličan preparat, koji je po preporuci pedijatra koristilo dete od 9 godina. Za tri meseca gvožđe smo sa 2 podigli na 15. Ne boji stolicu, dete nije imalo stomačnih problema. U obliku je praškića sa ukusom coca cole, koji se promućka i otopi u ustima. Po mojoj preporuci i koleginica je počela da ga koristi.