SUDOCREM 250g

1.299,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis


Sudocrem je bebi krema visokog kvaliteta, koja nije namenjena samo bebama, već celoj porodici! Efikasna je u ublažavanju simptoma lakših opekotina (npr. opekotine od sunca) ,  ujeda komaraca i slično.

Opekotine od Sunca

Sudocrem-ova fina formulacija čini nanonšenje kreme bezbolnim i prijatnim. Obzirom da je krema na vodenoj bazi, prilikom njenog upijanja dolazi do prijatnog osećaja hlađenja što olakšava neugodan osećaj bolne kože kod opekotina. Jedan od sastojaka ove kreme jeste cink-oksid koji smanjuje upalu  kože. Kao dodatak, krema u sebi ima i hipoalergijski lanolin, koji kožu čini mekom. Za kraj, Sudocrem-ov benzyl benzoate i benzylcinnamate čine aktivne sastojke u procesu regeneracije Vaše kože.

Ujedi insekata

Zahvaljujući Sudocrem-ovoj supstanci,cink oksidu, simptomi poput crvenila, svraba i oteklina mogu biti značajno smanjeni.  Benzyl-alkohol, kao još jedna aktivna supstanca, prilikom nanošenja na mesto ujeda ulazi u sam kanal ujeda insekta i sprečava dalje potencijalno širenje bakterija dublje u kožu čime zaustavlja upale i infekcije. Ako ste mesto ujeda već češali i dirali rukama,  dejstvo protiv upale i infekcije nije dovoljno, već je potrebno da se koža regeneriše, a Sudocrem će Vam pomoći i u tom procesu.

Kompleksna formula kreme koja se pokazala kao efikasna u podsticanju epitalizacije (prirodne regeneracije i zarastanja povreda na koži), zajedno sa benzyil benzoat -om i benzyl cinnamate - om čini ovu kremu vrlo efikasnom i zdravom za Vašu kožu.

Povrede kože

Vrlo je bitno da mesto povrede dobro isperemo čistom vodom kako bismo uklonili bilo kakve sitne čestice.  Ako ne krvarite mnogo, i povreda izgleda više kao površinsko oštećenje, očistite čistom gazom i nanesite sloj Sudocrem-a.

Aktivni agens Sudocrem-a, benzil alkohol sprečava širenje patogenih bakterija, pa limitira mogućnost upale i infekcije. Pravom kombinacijom benzyl benzoat - a i benzyl cinnamat -a olakšaće regeneraciju epidermisa od kog zavisi epitalizacija. Ne treba zaboraviti i na dejstvo lanolina, koji će učiniti Vašu kožu mekom i pravilno hidriranom, što će sprečiti nastanak bolnih krasti.

Sudocrem ne sadrži nikakve antihistaminike, pa se tako može nanositi i bebama mlađim od godinu dana.  Krema ne sadrži ni UV filtere, ali formira zaštitni sloj koji sprečava direktan uticaj sunca na kožu. 

Informacije

Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.