10%

Super Collagen Anti age 14shots

2.691,00  RSD (sa PDV-om) 2.990,00  RSD važi do 29 sep
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Super Collagen Anti-Age shots - mezoterapija u bočici, podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela antiage preparat!

Super Collagen Anti-Age shots dodatak ishrani sadrži najmoćniju kombinaciju anti ageing sastojaka koji se koriste za očuvanje mladosti.

Lako, brzo, jednostavno!

Deluje efikasnije nego klasične kolagen tablete.

Zablistajte podmlađeni sa samo jednom bočicom dnevno i istovremeno podmladite ceo organizam!

Kolagen je bez sumnje najvažnija belančevina u ljudskom organizmu i odgovoran je za stanje kože, kose i noktiju, kao i regeneraciju povređenih delova kože. Kolagen se korisiti za jačanje i regeneraciju kostiju mišića zglobova tetiva i ligamenata. Kolagen je neophodan za rast kose i noktiju, kao i za obnavljanje vezivnog tkiva. Kolagen je glavni strukturalni protein u organizmu i učestvuje u izgradnji i zaštiti kostiju i brojnih drugih organa.


Kolagen podmlađuje ceo organizam
Osim za lepotu, kolagen je veoma važan za zdravlje i sveopšte stanje ljudskog organizma, i ne postoji zamena za kolagen u ljudskom organizmu. Iscrpljivanje prirodnog kolagena se u organizmu, osim sa starenjem, povezuje i sa velikim brojem zdravstvenih problema, kao i promenama na koži kao što su bore. Kao rezultat opadanja kolagena u ljudskom telu se može javiti smanjenje gustine u kostima.

Kolagen se osim u kozmetičke, koristi i u medicinske svrhe.

Iako izuzetno važan, proizvodnja kolagenih vlakana tokom godina počinje da opada, to je prirodni proces starenja. Pad proizvodnje kolagena i kolagenih vlakana koje se u mladosti redovno obnavljaju, mogu imati izuzetno štetni efekat. Od količine kolagena u telu zavisi da li ćemo biti vitalni i kada ostarimo.

Da bi organizam ostao mlad, nakon određenih godina potrebna mu je suplementacija. Tablete kolagena su već dobro poznate, ali sada je na našem tržištu dostupan preparat kolagena koji se sastoji od mnoštva dodatnih aktivnih sastojaka koji mu pomažu da deluje brže i efektnije.

Super Collagen Anti-Age shots je preparat kolagena sa vitaminom C, koenzimom Q10 i ostalim brojnim sastojcima koji efikasno deluju na usporavanje procesa starenja.

U kozmetičkoj industriji su već dugi niz godina popularne kreme sa kolagenom i one predstavljaju najčešći izbor u borbi protiv bora. Međutim, sada možete izabrati proizvod koji iznutra hrani ćelije kolagenom, i na taj način ima višestruki efekat.

Nakon redovne upotrebe Super Collagen Anti-Age shots bočica kolagena koža postaje ravnija, bore vidljivo smanjene, a kosa i nokti sjajniji i lepši. Istovremeno se postiže efekat obnavljanja ćelija u organizmu, tetiva i hrskavica, što čini da organizam bude podmlađen i iznutra, a ne samo spolja.


Upotreba kolagena


Super Collagen Anti-Age Shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo kad i bilo gde. Možete ih konzumirati pre jela i bez bojazni da li će uticati na stanje šećera u vašem organizmu.

Super Collagen Anti-Age Shots ne sadrži šećer, iako je najukusniji anti-ageing preparat na tržištu. Odlikuje ga sladak ukus španske pomorandže koji ne dolazi iz šećera, već od prirodne slatkoće iz koncentrovanog soka pomoranže.


Sastav tečnog kolagena
U sastav Super Collagena ulaze hidrolizovani kolagen (oblik kolagena tipa I), hijaluronska kiselina, koenzim Q10, vitamin C, vitamin E i ekstrakt nara, a svaki od tih sastojaka igra značajnu ulogu u očuvanju mladosti, mladalačkog izgleda i funkcija organizma.


Kako deluje kolagen?


Super Collagen Anti-Age Shots deluje tako što:

- Usporava proces starenja kože

- Zadržava mladalački izgled i smanjuje bore do 38% za mesec dana

- Kontinuiranom upotrebom bore se mogu smanjiti do čak 67%

- Poboljšava tonus kože

- Ublažava postojeće bore i sprečava nastanak novih

- Hidrira kožu

- Čini ten blistavim i sjajnim

- Doprinosi detoksikaciji

- Popravlja opšte stanje kože

-Može da stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna


Vitamin C čuva mladost
Vitamin C je jedan od veoma bitnih sastojaka Super Collagen Anti-Age Shots preparata. Ovaj vitamin pripada grupi hidrosolubilnih vitamina koji su rastvorljivi u vodi pa se iz tog razloga ne akumulira u organizmu. Optimalna količina vitamina C u organizmu najviše zavisi od ishrane, a kako često nismo u mogućnosti da se pravilno hranimo, ovaj preparat će nadomestiti njegove nedostatke. Da bi se očuvala lepota kože i njen zdrav sjaj, potrebno je unositi optimalne količine ovog vitamina.


Način upotrebe:

Super Collagen Anti-Age Shots se nalazi u praktičnom pakovanju i može se koristiti bilo kad i bilo gde. Konzumira se po jedna bočica dnevno.

Super Collagen Anti-Age Shots ne mogu biti zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. U medicinske svrhe se konzumira onoliko puta dnevno koliko vam lekar preporuči. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Preporučuje se svim osobama koje hoće da podmlade organizam, kao i onima koji žele da ga obnove iznutra.


Pakovanje sadrži 14 bočica po 25 ml.


Zemlja porekla: Španija"

Informacije

Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.