SUPER VLAKNA SUNFIBER

2.499,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Super Vlakna – Sunfiber su napravljena od delimično hidrolizovane guar smole. Uzima se iz guar zrna i razlaže prirodnim enzimima u idealnu molekularnu veličinu.
Sunfiber®, medicinski zagarantovano, ne hrani loše bakterije i zbog parcijalne hidrolize, ne izaziva gasove ili nadimanje koje je uobičajeno kod upotrebe Inulina i fruktooligosaharida.

Ova vlakna a ujedno i prebiotik ne samo da povećavaju broj dobrih bakterija, već takođe smanjuju neke od eventualno opasnih mikroorganizama u debelom crevu.
Dalje, povećavaju apsorpciju cinka, gvožđa, kalcijuma i magnezijuma i ojačavaju kosti, povećavaju gustinu kostiju.
Takođe proizvode kisele supstance koje su važne za regeneraciju zdravih ćelija u debelom crevu.
Sunfiber® vlakna omogućavaju da održite jak imuni sistem u debelom crevu, regulišete šećer u krvi.
Postoji mnogo istraživanja koja su pokazala koliko su korisna ova vlakna za osobe koje pate od gastrointestinalnih problema kao što su iritabilni kolon, Kronovo oboljenje, kolitis, dijareja, opstipacija, propustljiva creva i opšta disbioza. Pogodna za decu i odrasle.

Predložena upotreba:
Uzmite 1 ili 2 kašičice dva puta dnevno dva sata pre ili nakon uzimanja hrane ili drugih lekova, ili po uputstvu vašeg lekara.
Svaku kašičicu, mešati sa 200 ml tečnosti (voda, mleko, voćni sok, supe ili slično). Promutiti žustro i odmah popiti. Održavajte adekvatan unos tečnosti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.