20%

TERRANOVA MULTIVITAMINI ZA DECU

Terranova
1.599,00  RSD (sa PDV-om) 1.999,00  RSD važi do 01 okt
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Terranova

Opis

Sveobuhvatan kompleks vitamina i minerala za decu uzrasta 4-12, pojačan sa visoko aktivnim biljkama i čistom superhranom. 

Svaka kapsula sadrži 13 vitamina i 10 minerala, uz dodatak superhrane i svežih biljaka iz najčistijih izvora, što dodatno jača nutritivnu vrednost ovog preparata i omogućava uravnotežen unos hranljivih materija.

Dodatak ishrani

Namena: Dodatak ishrani za decu od 4-12 godina

Upotreba: Deca od 4-12 godina 1-2 kapsule dnevno uz obrok. Za decu koja ne mogu da gutaju kapsule, sadrzaj kapsule se ne moze sipati u sok ili jogurt.

Aktivni sastojci:

Alga spirulina (spirulina je jedna od najbogatijih izvora prirodnih biljnih pigmenata (kao što su hlorofil, karotenoidi i fikocijanini) i visoko svarljivih proteina (obično više od 55%). Dobar je izvor vitamina i minerala, masnih kiselina i drugih jedinjenja od vitalnog značaja za život (kao što je moćan antioksidant enzim superoksid dismutaza).

Stabilizovane pirinčane mekinje (mekinje sadrže visoke koncentracije tokoferol i tokotrienola, B-vitamine, vlakna, esencijalne masne kiseline, minerale i više od 100 različitih jedinjenja koja poseduju antioksidativnu aktivnost (npr kao Alga lipoičnu kiselinu (koji reciklira antioksidante kao što su vitamini C i E), koenzim Q10, karotene enzima superoksid dismutaze (SOD), rena i katalaze).

Koren i herba cvekle

Kupine (kupine su među voćem najbogatijim u sarržaju antioxidanata i moćan izvor anthocianin flavonoida i karotenoida (posebno zeaksatina, luteina, beta karotena i kriptoksantina).

Vitamin C

Kalcijum (kao citrast,, karbonat, askorbat)
Magnezijum (kao oksid, citrat i askorbat)
DHA (dokozaheksaenoinska kiselina iz ulja algi)
List spanaća (spanać je izvanredan izvor hranljivih materija, kao što su karotenoidi (naročito luteina i zeaksatin), vitamina K i C, folne kiseline i mangana).
Izdanci brokolija
Potočarka (prava superhrana , sadrži visok nivo važnih hranljivih materija kao što su karotenoidi, flavonoidi, glukozinolata (koji se konvertuju u izotiocijanate), vitamina A i C, folne kiseline, vitamina K, kalcijuma i gvožđa)
List maslačka (maslačak je jedan od hranljivijih biljaka prirode, pruža niz vitamina i minerala, kao i karotenoida)
Niacin
Vitamin E
Pantotenska kiselina
Gvožđe
Cink
Vitamin B1, B2, B6
Mangan
Vitamin A
Bakar
Folat
Jod
Biotin
Selen
Hrom
Vitamin K1
Vitamin D3
Molibden
Vitamin B12

Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu .

Informacije

Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.