TEST MOP

310,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Abugnost MOP laboratorijska test pločica je brz test za otkrivanje opijata kao što su heroin, morfin i kodein. Test u mokraći otkriva morfin koji je glavi produkt razgradnje posle konzumacije heroina i morfina a podjednako dobro otkriva i tragove kodeina. droge na bazi opijata (npr.heroin) sadrže supstance koje suzbijaju bol delujući na centralni nervni sistem. Velike doze opijata dižu prag tolerancije i izazivaju fiziološku zavisnost kod korisnika pa mogu preći u narkomaniju. Morfin i kodein se mogu otkriti u mokraći nekoliko dana posle konzumacije opijata. Abugnost MOP test otkriva morfin prisutan u uzorku mokraće u koncentraciji od 300 ng/ml.

Način primene:
Testira se samo svež i bistar uzorak mokraće prikupljen u čistu i suvu posudu. Pre početka izvođenja postupka i otvaranja zaštitne folije potrebno je pažljivo pročitati uputstvo za testiranje,u potpunosti. Ukloniti zaštitnu foliju, potom položiti Abugnost test pločicu na čistu i vodoravnu podlogu. Priloženom kapaljkom preneti uzorak mokraće iz posude i držeći kapaljku uspravno, polako ukapati tri kapi u otvor za uzorak označen slovom S. Paziti da se u kapima urina ne nalaze mehurići vazduha. Ostaviti pločicu u istom položajui očitati rezultat testiranja posle tačno 5 minuta.
Pozitivan rezultat: Jedna crveno obojena linija u području kontrole C
Negativan rezultat: Formiranje dve crveno obojene linije u poručju testa T. Intenzitet obojenja linije u području testa T može da varira od bledo ružičaste do crvene, ali bez obzira na intenzitet rezultat se smatra negativnim.
Nevažeći rezultat: Izostanak formiranja linije u području kontrole C po isteku 5 minuta, bez obzira da li je formirana linija u području testa ili nije.

Pakovanje: 1 test pločica

Informacije

Kategorije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.