TEST OVUGNOST 5 TRAKA

 759,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

TEST TRAKICE ZA ODREĐIVANJE RAZDOBLJA NAJVEĆE PLODNOSTI - OVUGNOST 5
TEST OVUGNOST 5 TRAKICE služi za određivanje razdoblja najveće plodnosti (ovulacije).To je jedan kvalitativni test za za otkrivanje prisutnosti luteinizirajućeg hormona (LH) u urinu. Prisutnost ovog hormona znači da će nastupiti ovulacija u roku od 24 do 36 sati.
Tests OVUGNOST 5 TEST TRAKICE otkriva prisustvo hormona LH u urinu na kvalitativni način, sa jednom sigurnošću većom od 99,9%. Rezultat je vidljiv za 5 minuta.
Certificiran CE: garantira precizan rezultat i potpuno sigurnu kućnu primjenu. Jednostavan za rukovanje, rezultat za tri minute. Rezultat : Brz i precizan preko 99% Jasan i jednostavan za očitavanje.
PROCEDURA
Nemojte koristiti za testiranje rani jutarnji urin jer u njemu nema dovoljne koncentracije luteinizirajućeg hormoma. Najbolje je uzeti uzorak za testiranje između 10h i 20h.
Ambalaža sa testom treba da bude ambijentne temperature (18 do 30°C). Uzmite čistu i suvu posudu u koju napunite direktno urin. Izvadite OVUGNOST test trakicu iz zaštitne ambalaže u trenutku kad ste spremni pristupiti izvođenju testa. Uhvatite trakicu za ugao predviđen za to i držeći je okomito, sa absorbantnim dijelom okrenutim prema dole, uronite u urin pazeći da ne pređete valovite linije označene na test trakici. Držite 10 sekundi, da se dobro natopi. Potom izvadite test i položite ga na jednu čistu i suvu podlogu koja nije absorbantna. Pričekajte 5 minuta i očitajte rezultat. Interpretirajte rezultat prema priloženoj uputi.

Informacije

Kategorije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.

Slični proizvodi