ULJE NIMA 30ML

 480,00 RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din!

Opis

Ulje nima – čudotvorac za negu kože, kose i zuba

Ulje nima – Biljka 21. veka

Ulje nima koristi se kod mnogih kožnih oboljenja poput akni, opekotina, ekcema, psorijaze, svraba, ali je i odličan repelent.  Čudotvorac za negu kože, kose i zuba.  Ulje nima dobija se hladnim ceđenjem plodova nim drveta, koji izgledom podseća na masline. Poseduje protivupalno, antibakterijsko, antivirusno, antiseptičko i adstringentno delovanje (steže), a pomaže i kod mnogih kožnih oboljenja. Ovo su samo neki od benefita koje možete dobiti koristeći ovo ulje:
ARTRITIS: Dermalno korišćenje ulja nima efikasno pomaže protiv upala zglobova. Antibakterijsko delovanje smanjuje infekciju, smiruje bol i ublažava simptome upale.
AKNE: Ulje nima ubija bakterije koje nastaju u aknama i na taj način smanjuje upale.
PSORIJAZA: Vrlo je delotvorno kod tretiranja psorijaze, jer smanjuje svrab i crvenilo kože, ne uzrokujući nikakve nuspojave.
PERUT: Ulje nima umasirati u teme i ostaviti najmanje jedan sat da deluje. Zatim oprati kosu šamponom. Postupak ponoviti dva do tri puta nedeljno. Za najviše tri nedelje perut će nestati.
PROTIV KOMARACA: Odličan je kao repelent. Nanosi se direktno na kožu ili se koristi u aroma lampi.
PROTIV MOLJACA: Pamučne loptice natopljene nimovim uljem u ormaru koriste se protiv moljaca.
AROMATERAPIJA: Vazduh koji dolazi u dodir s nimovim lišćem ili uljem pročišćava se od virusa i bakterija, pomaže u dezinfekciji sobe i sprečava širenje zaraze.
KUĆNI LJUBIMCI: Nim ulje pomaže protiv bolesti kućnih ljubimaca, kao što su gljivične infekcije, dermatitisi, ekcemi i psorijaza glave. Možete ga koristiti i protiv buva i suve kože.
UPOTREBA NIMA U POLJOPRIVREDI: Čudnovato drvo i stotine njegovih aktivnih spojeva nemaju nikakve toksične reakcije, tako da su korisne u zaštiti bilja i njegovoj proizvodnji.
Ulje nima smanjuju rast štetočina u usevima i kod biljaka, a pri tom nema negativnog uticaja na ljude, korisne insekte (pčele, leptire,…) i gliste.

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.