UREAVAG PATRONE

1.499,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

UREAVAG patrone, formulisane su na bazi ulja: eukaliptusa, makadamije,žalfije, origana i palmarose, koji dokazano imaju antibakterijsko i antiinflamatorno desjtvo , te pozitivno utiču na eliminaciju bakterijskih  vaginalih infekcija, posebno Ureaplasme urealiticum

Ureaplazma su male bakterije koje nemaju ćelijski zid. Ovi mikroorganizmi ne mogu opstati van ćelija domaćina, odnosno, ne mogu opstati u spoljašnjoj sredini.

Ureaplazma je deo normalne flore genitalnog trakta i smatra se da je oko 70% seksualno aktivnih osoba domaćin neke od ovih bakterija. Problemi sa zdravljem mogu nastati ukoliko dođe do njihovog prekomernog razmnožavanja.

Ureaplazme izazivaju različite oblike urogenitalnih infekcija koje uglavnom nemaju simptome. Ukoliko se ne leče, infekcije mikoplazmama mogu da dovedu do problema sa fertilitetom kod oba pola.

Ulja sadržana u UREAVAG-u naučno dokazano pružaju adekvatnu podršku terapiji Ureaplazme, kako preventivno tako i u akutnim fazama, eliminišući je i smanjujući tegobe koje ona izaziva, kod  akutnih i kod hroničnih tegoba.3)

Upotreba:

7 do 14  večeri aplicirati patrone UreaVAG pred spavanje najbolje u ležećem položaju.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.