VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL KREMA

Vichy
 3.799,00 RSD (sa PDV-om)
Vichy
Besplatna isporuka
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

VICHY NEOVADIOL MAGISTRAL KREMA

Za sve žene koje koje imaju zrelu kožu i žele se boriti protiv: pogoršanja gubitka gustine, povećanja krhkosti i suvoće kože.

TEHNOLOGIJA REKONSTRUKCIJE TKIVA + OBNAVLJAJUĆA VITALNA ULJA:
Više od 30 godina ekspertize iz oblasti tkivnog inženjeringa omogućilo je Vichy laboratorijama da stvore tehnologiju rekonstrukcije tkiva koja može da obnovi gustinu kože*. *test in vitro
Ova inovacija je bila moguća zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji aktivnih sastojaka: Proteic Gf-a koji stimuliše faktore rasta, proteine neophodne za strukturu rekonstrukciju tkiva, i Pro-Xylan koji ojačava vezivna tkiva, rezervoare faktora rasta.

Kako bi odgovorile na potrebe zrele kože Vichy laboratorije su aktivne sastojke za rekonstrukciju tkiva udružile sa novom generacijom vitalnih obnavljajućih ulja. Pored njihovih hranljivih svojstava, ona pospešuju i rekonstrukciju kože zahvaljujući izuzetnom bogatstvu u omega 3, 6 i 9 masnim kiselinama. Odabrana su zbog svojih istinskih pozitivnih osobina za negu: umiruju, obnavljaju, revitalizuju i štite kožu kako bi ona povratila svu svoju vitalnost.

Vitalna* obnavljajuća ulja pružaju više od hranjenja kože. Kombinovana sa Pro-Xylanom i Proteic Gf-om obnavljaju** kožu.

Mekana i prijatna, koža iz dana u dan deluje punije.
Ponovo gusta koža za 8/10 žena***

*Moć ulja
**Test in vitro
***Samoprocena, 49 žena, 8 tjedana.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od  29,00 RSD.