VITIS ANTICARIES PASTA 100ML

869,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Ukoliko želite dvadesetčetvoročasovnu njegu zuba, kompanija Dentaid nudi rešenje u vidu Vitis Anticaries pasti za zube i tečnosti za ispiranje usne duplje koje sadrže ksilitol i fluorid, dok paste sadrže i nanočestice.

  • Ksilitol koji se nalazi u Vitis Anticaries proizvodima utiče na smanjivanje nastanka zubnih naslaga i umanjuje nastanak kiseline odgovrne za razvoj karijesa. Ksilitol takođe neutrališe već nastale kiseline u usnoj duplji.
  • Kada je riječ o fluoridu, ovaj mineral odgovran je za podsticanje remineralizacije zubne gleđi i predstavlja bazu za izgradnju fluoroapatita.
  • Hidroksiapatit nano čestice koje sadrže Vitis Anticaries paste za zube dubinski popravljaju naprsnuća gleđi, ojačavaju demineralizovanu gleđ, grade zaštitni vodootporni sloj i formiraju fluoroapatit.

Kada je riječ o upotrebi ovih proizvoda, proizvođač ih preporučuje za svakodnevnu oralnu higijenu i prevenciju od karijesa. Ovo se, prema njihovim navodima, posebno odnosi na osobe koje nemaju vremena za potpunu oralnu higijenu koja uključuje i upotrebu konca, kao i kod osoba koje su već imale problema sa karijesom.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.