EUCERIN AQUAPHOR REGENERATIVNA MAST 220ML

Eucerin
1.699,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Eucerin

Opis

Eucerin Aquaphor regenerativna mast

Ubrzava oporavak kože

Mast koja koja obnavlja, štiti i umiruje suvu, veoma suvu, ispucalu i iritiranu kožu. Stvara idealnu zaštitnu barijeru za bržu regeneraciju kože.

Eucerin Aquaphor mast za veoma suvu, ispucalu kožu

Koža naporno radi kako bi zaštitila naše telo, ali kao rezultat toga ona može da postane veoma suva, ispucala i iritirana . Neophodna joj je SOS nega - hitna nega za brz oporavak.
Eucerin Aquaphor regenerativna mast veoma suvoj i iritiranoj koži pruža SOS negu koja joj je neophodna. Ona formira semiokluzivnu zaštitnu barijeru koja sprečava gubitak vode, a dopušta koži da diše čime se jača njena prirodna odbrambena funkcija. Mast je obogaćena glicerinom i pantenolomGlicerin u formulaciji vezuje vodu i pomaže da se ona zadrži u koži. Deluje zajedno sa pantenolom koji ubrzava proces regenracije i obnove i takođe hidrira kožu.
Eucerin Aquaphor regenerativna mast ne sadrži parfeme i konzervanse. Klinički i dermatološki dokazano obnavlja veoma suvu, ispucalu i iritiranu kožu.
Umirujuća, transparentna mast jednostavna je za nanošenje i nežno se umasira u problematične regije kože kao što su kolena i laktovi, ispucali zglobovi prstiju šake, zanoktice i ispucale pete. Zahvaljujući malom broju sastojaka, mast pokazuje dobru podnošljivost i kod osetljive kože, može se koristiti za bebe i decu, kao i za manje opekotine. Pogodna je za primenu na koži nakon dermatoloških procedura kao što su tretmani laserom i hemijski pilinzi1. Koža je regenerisana, zaštićena i obnovljena.

1 - Eucerin Aquaphor regenerativna mast trebalo bi da se koristi samo na koži koja je ponovo epitelizovana (tj. nakon što se novo tkivo formiralo), a ne na otvorenim, vlažnim ranama ili na ranama koje krvare. Pitajte svog dermatologa za savet po pitanju toga koliko dugo bi trebalo da čekate nakon tretmana pre nego što počnete da koristite preparat.
Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.