HYLO-DUAL kapi za oči

1.399,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

HYLO-DUAL je sterilan rastvor za oči bez konzervanasa.

Rastvor sadrži 0,5 mg/ml natrijum-hijaluronata (0,05%), 20 mg/ml ektoina, boratni pufer i vodu. Nalazi se u specijalno patentiranoj COMOD bočici od 10 ml koja omogućava da rastvor bude sterilan 6 meseci nakon otvaranja I precizno doziranje u kapima. (300 kapi u bočici). HYLO-DUAL kapi su namenjene a ublažavanje simptoma kod pacijenata sa suvim okom uzrokovanog alergijskim reakcijama i/ili suvim okom sa oštećenjem lipidnog sloja suznog filma. Natrijum-hijaluronat i ektoin su potpuno prirodne supstance čije fizičke i hemijske osobine omogućavaju produženo vlaženje i lubrikaciju površine oka kao i zaštitu od prodora alergena do ćelija rožnjače.

HYLO DUAL kapi treba koristiti u skladu sa uputstvom Vašeg lekara. Obično odrasle osobe i deca stara 6 godina i više godina aplikuju po jednu kap HYLO DUAL-a tri puta dnevno u konjunktivalnu kesu svakog oka. Ukoliko ih koristite češće (npr više od 10 puta dnevno) ili ukoliko su Vaše tegobe ozbiljnije, trebalo bi redovno konsultovati svog oftalmologa. HYLO DUAL kapi su pogodne za dugotrajnu terapiju.

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Ne treba ih koristiti ukoliko ste preosetljivi na bilo koji od sastojaka.

Nema podataka o primeni HYLO DUAL-a tokom trudnoće i dojenja.

Posavetujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom pre nego što koristite HYLO DUAL ukoliko ste trudni, možda ste trudni ili ukoliko dojite.

Informacije

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.