THEALOZ DUO KAPI ZA OČI

1.499,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Kapi za suve oči Thealoz Duo su najbolje rešenje za sve koji imaju suve, nadražene i umorne oči. Sadrže jedinstvenu kombinaciju koja vlaži, štiti i obnavlja površinu suvog oka, pa stoga pružaju trenutno olakšanje koje traje ceo dan. Kapi za suve oči Thealoz Duo dolaze u inovativnoj višedoznoj bočici ABAK. Inovativna bočica ABAK omogućava da kapi Thealoz Duo ne sadrže štetne konzervanse.
Kapi Thealoz Duo su jednostavne i pogodne za upotrebu kako za mlađe tako i za starije osobe. Takođe su pogodne za korisnike kontaktnih sočiva.

Kapi Thealoz Duo sadrže jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i trehaloze. Hijaluronska kiselina neguje i vlaži oko, a trehaloza štiti i obnavlja površinu oka. Kapi Thealoz Duo su hipotonične i zato još povoljnije utiču na vlažnost vaših očiju.

Uputstvo za upotrebu: Inovativna ABAK® bočica omogućava da kapi Thealoz Duo ne sadrže konzervanse, što prijatno deluje na površinu oka. Iz istog razloga kapi Thealoz Duo su kompatibilne sa svim vrstama kontaktnih sočiva. Praktična i korisniku prilagođena višedozna bočica ABAK sadrži 300 sterilnih kapi.

Informacije

Težina
0.5 kg
Proizvođač

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.