SINOMARIN COLD&FLU 30ML

699,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Sinomarin Plus Algae Cold & Flu Relief sa Algomer™ kompleksom je 100% prirodan sprej koji ublažava nazalne simptome koji su u vezi sa prehladom i gripom.
U njegovoj jedinstvenoj patentiranoj formulaciji kombinuje se prirodno dekongestivno delovanje (putem osmoze) hipertonicne morske vode (2,3% NaCl) sa dobro poznatim osobinama i benefitima za nazalnu mukozu ekstrakta morskih algi, prisutnih u Algomer™ kompleksu pored esencijalnih ulja i ekstrakta eukaliptusa, mente i timijana. Sinomarin® Cold & Flu Relief cisti nosne šupljine i tako pomaže u eliminaciji infektivnih agenasa (mehanicko delovanje).H

100% PRIRODNI NAZALNI DEKONGESTIV

Pre upotrebe medicinskog sredstva obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu.

Za odrasle i decu iznad 6 godina. Koristiti prema priloženom uputstvu ili prema uputstvu lekara. Može se koristiti do 30 dana u kontinuitetu.
6-12 godina: 2 do 3 raspršivanja u svaku nozdrvu, 3 puta dnevno.
>12 godina: 2 do 4 raspršivanja u svaku nozdrvu, do 5 puta dnevno.


Sastav: Morska voda (ekvivalent 2.3% NaCl), precišcena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis), Thymus vulgaris ekstrakt, Eucalyptus globulus etarsko ulje, Mentha spicata etarsko ulje, glicerin, propandiol.

Samo za nazalnu upotrebu. Nemojte upotrebljavati isti aplikator za nos kod više osoba. Ne upotrebljavajte posle isteka roka važnosti. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti u toku trudnoće ili dojenja. Ne koristiti u slucajevima preosetljivosti ili ukoliko ste alergicni na bilo koji od sastojaka.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.