SINOMARIN ENT plus ALGAE

1.199,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije

Opis

Sinomarin Plus Algae ENT sa Algomer™kompleksom je 100% prirodni sprej, koji ublažava zapušenost nosa i temeljno čisti nosne šupljine.
Ubrzava oporavak posle endonazalne operacije, umirujuci sluznicu nosa i štiti od infekcije i komplikacija. U jedinstvenoj, patentom zašticenoj formulaciji, kombinuje se prirodno dekongestivno delovanje hipertonicne morske vode (2.3%
NaCl), (efekat osomoze*) sa dokazanim svojstvima ekstrakta morskih algi, blagotvornim za nosnu sluzokožu, koji se nalaze u Algomer™ kompleksu. Sinomarin ENT se odlikuje dinamičnim sprejom, koji omogucava temeljno čišcenje nosnih šupljina,
eliminiše kruste, sluz i infektivne agense sadržane u sluzi, alergene, zagađivace i druge nečistoce.

Način upotrebe: Za decu iznad 12 godina i odrasle. Koristiti prema priloženom uputstvu ili prema uputstvu lekara. Može se koristiti do 30 dana u kontinuitetu. 1 do 2 raspršivanja u svaku nozdrvu, 2 do 3 puta dnevno.

Samo za nazalnu upotrebu. Ne upotrebljavajte isti aplikator kod više osoba. Ne upotrebljavajte ako je rok upotrebe istekao. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti u slučajevima preosetljivosti ili ukoliko ste alergicni na bilo koji od sastojaka.

Sastav: Morska voda (ekvivalent 2.3% NaCl), prečišcena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis).

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

Pakovanje: 125ml

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.