TERRANOVA SNEAKY GREENS ZA DECU

Terranova
5.859,00  RSD (sa PDV-om)
Terranova
Besplatna isporuka
Ovaj proizvod više nije dostupan u našoj prodavnici.

Opis

Dodatak ishrani za decu.

13 vrsta zelenih biljaka, 6 vrsta raznog bobičastog šumskog voća, 3 probiotička soja, spirulina.

Sneaky Greens sadrži veliki spektar prirodnih proizvoda, uključujući zeleno povrće, voće, bobice, trave, mikro alge i korisnu crevnu mikrofloru. Svi sastojci su liofilizirani (suvo zamrznuti) tako da zadrže što više hranljivih sastojaka . Svi ovi sastojci sadrže niz vitamina, minerala, vlakana, enzima koji se u njima prirodno javljaju.
Jednostavno dodajte 4g ovog dodataka ishrani u sok vašeg deteta ili jogurt jednom dnevno kako bi se osiguralo da dobijaju sve svoje potrebne hranljive materije uz uravnoteženu ishranu.

Namena: Dodatak ishrani za decu od 4-12 godina sa voćem, povrćem i korisnim bakterijama.

Pogodno za vegane i vegeterijanvce. Bez aditiva.

Upotreba: Deca od 4-12godina 1 merica (oko 4g) dnevno razmućeno u soku, cedjenom voću i jogurtu.

Aktivni sastojci:

Lukuma voće
Kelj (Kelj je dobar izvor mnogih hranljivih materija, pogotovo karotena i sumpora, a takođe i antioksidansima)
Šargarepa
Brokoli
Spanać
Kupine
Sok od cvekle
Cvekla
Mlada ječmena trava(trava ječma sadrži širok spektar jedinjenja važnih za zdravlje, uključujući pigmente hlorofil i karotenoide, lako varljive proteine (oko 30%), vlakna, vitamine, minerale i nekoliko važnih enzima (kao što je moćan antioksidans superoksid dismutaza) 
Potočarka (Prava Superfood, visok nivo važnih hranljivih materija pre svega karotenoida, flavonoida, vitamina A i C, folne kiseline, vitamina K, kalcijuma i gvožđa.
Crna malina( Crna malina sadrži moćne antioksidanse flavonoide i karotenoide. Ovo voće ima posebno visok nivo luteina i niacina.
Bobice aronije
Brusnica
Borovnica
Asai bobice (Acai je jedan od najvećih ORAC (Okigen Radical apsorpcija kapaciteta) U stvari, 2006 studija izvestila da Acai imao najveću ORAC vrednost od superoksid radikala u odnosu na biljke koje su prethodno testirane.Acai sadrži jako veliku količinu masnih kiselina i vlakana.)
Sok mlade pšenične trave
Spirulina
Mesavina probiotika: Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterius lactis

Preporuka medicinske zajednice je jednostavna i glasi: 5 vrsta različitog voća i povrća dnevno treba unositi za dobro zdravlje i pravilan razvoj dece. 
Ali to je za roditelje “nemoguća mislija” jer većina dece ima otpor upravo prema tim zdravim namirnicama kao što su spanać, brokoli, kelj...
Sneaky greens sadrži čiste, neizmenjene sastojke liofiliziranih biljaka i super hrane koji su bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i enzimima kao što su hlorofil, flavonoidi, karotenoidi.
Zašto bismo decu silili da jedu brokoli, spanać i ostali zeleniš kad možemo da ih prikrijemo u čudesnom napitku Sneaky greens koji im obezbeđuje i više od toga.

 Upozorenja:

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu .

Proizvod je namenjen za decu.

Informacije

Napomena
Ovaj proizvod je dodatak ishrani i nije namenjen za prevenciju, dijagnozu, tretman i lečenje bolesti.

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.