BIODERMA ABCDERM KREMA SA MINERALNIM FILTERIMA ZA ZASTITU OD SUNCA

Bioderma
1.878,00  RSD (sa PDV-om)
Isporuka besplatna za kupovine iznad 2999din za poružbine iz Srbije
Bioderma

Opis

Specifično formulisana u skladu sa ABCDerm poveljom o dermatološkoj bezbednosti da štiti od sunca kožu lica i tela beba i dece.

Delovanje:
Sprečava nastanak opekotina od sunca i sprečava netolerantnost na sunčeve zrake zahvaljujući svojoj maksimalnoj anti-UVB efikasnosti i visokoj anti-UVA zaštiti. Mineralni UV filteri koje krema sadrži minimalizuju rizik netolerancije kože koja je povezana sa upotrebom hemijskih filtera. Ekskluzivni CELLULAR BIOPROTECTION® patent obezbeđuje adekvatnu zaštitu ćelija kože. Lagana, fluidna tekstura. Odlična tolerancija.
Dermatološka bezbednost
Formulisanje bezbednih proizvoda za kožu beba, uz poštovanje njene osetljivosti osnovna je odlika ABCDerm linije proizvoda, koja se zasniva na 4 principa Biodermine povelje o dermatološkoj bezbednosti:

  1. Bezbednost: strogi uslovi formulacije (bez parabena, fenoksietanola, hlorheksidina, ftalata, BHA, BHT, MIT-MCIT, bez dodatih boja i esencijalnih ulja)
  2. Efikasnost: odabir i upotrebanajčistijih supstanci u optimalnim količinama uz dokazanu dermatološku efikasnost
  3. Tolerancija: upotreba minimalnog broja sastojaka koja garantuje bezbednost u primeni i dobru prihvatljivost kože.
  4. Kontrola: Praćenje svih proizvoda u svakoj fazi, od proizvodnje do mesta prodaje, u cilju potpunog poverenja korisnika

Način primene
Naneti ujednačeno i obimno pre izlaganja suncu (nedovoljna količina proizvoda smanjuje nivo zaštite). Ponavljati nanošenje najmanje na svaka 2 sata, kao i nakon plivanja i brisanja peškirom. 

Pakovanje: 50g

Informacije

Proizvođač
Tagovi

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Napišite recenziju i zaradite bodove lojalnosti u vrednosti od 29,00  RSD.